Što žene pričaju prijateljicama nakon prvog sexa?

Foto: Marc Jacobs

DEČKI, znamo da vas to zanima.

 1. Veličina
 
Prvo što će žena spomenuti prijateljicama nakon sexa s vama jest veličina vašeg alata, odnosno da li je ona zadovoljavajuća ili bi mogla biti bolja. Često znamo i raspravljati o debljini, obliku, stupnju zakrivljenosti, boji i ostalim detaljima. 
 
2. Intenzitet i trajanje
 
Razlikujemo dečke, koji su sve počeli lagano i one koji su skočili na nas kao napaljeni zečevi, i uvijek su nam draži ovi prvi, dok se posljednjih ponekad i uplašimo. Drugim riječima, nema žurbe!
 
3. Orgazam
 
Odgovor na ovo pitanje zanima sve prisutne cure: jesmo li ga doživjele ili ne? To nikada ne izostavljamo!
 
4. Predigra
 
Je li je bilo, kakva je bila... Sve ćemo to raspraviti na kavi s prijateljicama te nećemo štedjeti na detaljima. A ako je uopće nije bilo, budite sigurni da ste dobili negativne bodove. Predigra je vrlo važni dio seksualne aktivnosti i tako bi se trebala tretirati.
 
5. Atmosfera
 
O tome neće pričati baš sve žene, no ako je atmosfera bila romantična, oko čega ste se potrudili, time ćemo se itekako pohvaliti. U to spadaju svijeće, glazba i slično. Prvi dojmovi ostaju dugo. Samo kažemo.
 
6. Sveukupno iskustvo
 
Ovdje prije svega mislimo na to hoćemo li opet završiti u krevetu s vama ili ne. Tako je, naše prijateljice će to znati i prije vas samih.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.