Foto: Josipa Uzelac
TURISTI i obožavatelji dobrog sushija rado zalaze u atraktivni mali lokal u samom centru Zagreba - "EverGreen".
Ovdje u moderno uređenom prostoru i intimnoj atmosferi mogu uživati u egzotičnim delicijama vrsnih zagrebačkih sushi majstora te popiti koju kapljicu dobrog vina.
Ovih dana "EverGreen" je odlučio proširiti i obnoviti ponudu te predstaviti novi meni pa smo se zaputile isprobati novitete s ponude.
"Važna nam je kvaliteta, a ne brza zarada pa tako sve sastojke pomno biramo i bez razmišljanja vraćamo ako nisu prvoklasni.", rekao nam je vlasnik Mateo Kokot.
Malo-pomalo isprobale smo skoro sve delicije koje se nalaze unutar nove ponude te zaključile da je hrana odlična i kako je ovo mjesto idealno za ručak u društvu prijatelja ili romantičnu večeru u dvoje.
Što je novo na "EverGreen" meniju?
The uramaki - kozice i tikvice u tempuri i svježi losos
EverGreen roll - kozice i mrkva u tempuri, tuna i kavijar
Tokyo VS Motovun - shitake gljiva i tartufi
U novoj ponudi nalaze se i meniji za dvije osobe, a možete birati između 3 varijante:
Basic (205 kn)
EverGreen (240 kn)
Chefs misterious menu (300 kn) sa tri slijeda u kojem se nalaze tempura, spring rolls, carpaccio od sabljarke i sushi mix.
Pssst! Uz ukusne, ručno rađene sushije "EverGreen" preporučuje i Oroya sushi wine, vrhunsko bijelo vino japanske enologinje. Isprobale smo ga i nismo se razočarale.