Šutnja (ni)je zlato: Stvari koje govorimo frendicama o svojim dečkima

Foto: Screenshot Youtube

ZNAMO da možda nije lijepo, ali svejedno se ne osjećamo krivima zbog toga što radimo. Većina žena ima potrebu svojim frendicama ispričati ove stvari o svojim dečkima i ne, nikada to nećemo priznati.

Veličina
 
Nije važna, ali kad je riječ o trač kavi s frendicama, itekako je važna. Jednako kao što muškarci komentiraju naše dijelove tijela i procjenjuju čija cura ima bolju guzu, žene komentiraju veličinu. No, bez brige, na kraju je još uvijek najvažnija tehnika. I o njoj pričamo.
 
Tehnika
 
Sve stvari koje muškarci u krevetu rade dobro, najčešće neće biti tema razgovora. Stvari koje rade loše definitivno hoće. Znamo da je grozno, ali ako muškarac ima neki glupi pokret u krevetu, vrlo je vjerojatno da ćemo mu se rugati na kavi.
 
Slatke poruke
 
Svako srce, svaki romantični moment, svaki trenutak u kojem muškarac pokazuje svoju nježnu stranu… Sve ćemo to ispričati frendicama, jer smo ponosne. Plus, zato što obožavamo njihove ljubomorne reakcije.
 
Stvari koje ne valjaju
 
Pričat ćemo i o stvarima koje su super, ali one koje ne valjaju jednostavno imaju više mesa za dobru trač kavu. To je jednostavno naš način da se opustimo. 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.