Sve modne blogerice u ormaru imaju ovaj svestrani ljetni komad koji je uvijek u modi

Instagram

KOLIKO god voljeli modu i krpice, kada ljetne vrućine uzmu svoj danak, za sve vrijedi ona - manje je više. 

Slojevito odijevanje ne dolazi u obzir, a muka nas hvata i kada vidimo one pripijene haljine koje, iako izgledaju odlično, ne daju niti molekuli zraka da dopre do kože. Zato svi najčešće posežemo za što širom odjećom, po mogućnosti haljinama ili kombinezonima. Ipak, komad koji nam daje više mogućnosti za modno poigravanje i stiliziranje je jedna dobra oversize košulja.

Možete je pronaći u muškom ormaru, a ako joj dodate tanki remen oko struka s primjerice zlatnim lancem i dovoljno je raskopčate da vam opušteno sklizne niz jedno rame, postat će izuzetno ženstven komad odjeće koji će riješiti problem s vrućinom i nedovoljnim protokom zraka, a opet ćete izgledati kao da ste sišle s modne piste. 

Ovaj multipraktični komad odjeće nosite uz ravne sandale ili sandale s platformom, ali dajte priliku i nekim otkačenim natikačama (papučama) koje također mogu biti odličan modni dodatak. 

Ako se ne osjećate dovoljno sigurno zbog dužine košulje, ispod nje obucite kratke hlačice kako vas ni vjetar niti pogled s dna stepenica ne bi doveli u neugodnu situaciju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.