Svi u Parizu gledali su u "najljepšu djevojčicu na svijetu"

Foto: Splash News, Instagram, Vogue

KOJA više uopće nije djevojčica.


Francuskinja Thylane Blondeau danas ima 16 godina, a sa svega 10 mediji su je proglasili "najljepšom djevojčicom na svijetu".



Za nju se i saznalo 2011. godine kada ju je slavni dizajner Tom Ford stavio u modni editorijal francuskog Voguea, kao gost urednik, a slike su obišle svijet te izazvale lavinu komentara.



Naime, na fotkama Thylane ima izazovnu šminku i odjeću te izgleda kao žena pa ne čudi što se radilo o vrlo kontroverznom editorijalu. No, kako god, mlada Francuskinja tada je postala modna zvijezda.



A svojim je uspjesima mlađahna manekenka sada dodala i hod po modnoj pisti glamurozne revije jedne poznate kozmetičke tvrtke, koja je imala reviju na pariškom Tjednu mode, i to na slavnom Champs-Élyséesu.

Thylane je prošetala pistom s jednim od najpoznatijih manekenki današnjice, kao što su Irina Shayk i Doutzen Kroes, ali i holivudskim divama poput Helen Mirren i Jane Fonde.



Mlada nada modnog svijeta blistala je u mini haljinici s cvjetnim uzorkom i bez naramenica, dok je šminka naglasila njezine prekrasne plave oči.

Vjerujemo kako ćemo o njoj još itekako čuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.