Svi znate za njega, a mi vam ga donosimo u ljetnom dvobroju BeautyBoxa!

Foto: Beautybox, Instagram

NIKAKO ne možemo odoljeti našim znatiželjnicama i davanju malog hinta o sadržaju i ovomjesečne kutijice sreće, takozvanog ljetnog dvobroja.

Popustili smo pred vašim molbama i ovaj mjesec. 



Ljetni BeautyBox doslovno puca po šavovima od količine full size proizvoda, koje smo jedva ugurali u kutijicu, a kojih ima u rekordnom broju. Jedan od njih je i dekorativni proizvod popularnog brenda Wet N Wild, za koji ste sigurno već čule.



O kojem se proizvodu radi nećemo vam otkriti, ali možete ga pronaći na jednom od ova 4 ljetna looka. Na vama je da požurite i čim prije osigurate svoju ljetnu kutijicu sreće na BeautyBox.hr!

Na našoj web stranici se možete pretplatiti jednokratno, ali i na 3, 6 ili 12 mjeseci.

Cijena jednokratne pretplate je 99kn, dok se u višemjesečnim opcijama smanjuje na 83kn po kutijici. Moramo li napomenuti da je vrijednost proizvoda u kutijici svaki mjesec minimalno duplo veća od njene cijene?!



Za prošlomjesečnim izdanjem BeautyBoxa pomama ne prestaje sve do danas iako je kutijica potpuno rasprodana, zato ne dozvoli da se to dogodi i tebi s ovomjesečnim i pretplati se već ovog trena te potpuno opremljena uživaj u ljetnim danima na plaži.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.