Tatjana Dragović se oprostila od slavnog fotografa kojemu je pozirala u mladosti

SLAVNI njemački modni fotograf Peter Lindbergh, izumitelj koncepta supermodela 80-ih godina, umro je u 74. godini, objavljeno je u srijedu na njegovu Instagramu. 

Lindbergh je poznat po tome što je kreirao stil naturalističke modne fotografije, portretiranja žena bez mnogo šminke i proslavio se snimkama modela kao što su Cindy Crawford, Naomi Campbell i Christy Turlington, a pred njegovim objektivom našla se i naša Tatjana Dragović.
 
Bivša hrvatska manekenka sa zavidnom inozemnom karijerom Lindbergu je pozirala u Parizu, a sada je na Instagramu podijelila fotke s tog snimanja i tako mu odala počast.

"Snimio veliki Peter Lindbergh. Hvala ti za prekrasne uspomene", napisala je Tatjana uz kolaž crno-bijelih fotki koje je snimio preminuli fotograf.

Podsjetimo, Tatjana je manekensku karijeru počela graditi već u djetinjstvu. S 13 godina nosila je Diorovu reviju, a na pistu je izašla držeći se za ruke s Carlom Bruni. Tijekom karijere nosila je revije i snimala kampanje za brojne svjetski poznate dizajnere te je krasila naslovnice poznatih modnih časopisa. 

Osim Tatjane, od fotografa su se na Instagramu oprostili i brojni svjetski celebrityji, uključujući Naomi Campbell, Victoriju Beckham, Kate Moss te princa Harryja i Meghan Markle. Njihove objave pogledajte u nastavku.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.