Top pet: Vrući trendovi za hladnu jesen

TRENDOVI za ovu jesen vrlo su opušteni i razigrani, a super vijest je ta da pristaju svakome i da nisu osmišljeni samo za mršavice. Donosimo vam pregled pet najvažnijih trendova za jesen 2011.

1. Zvjezdice

Najvažniji motiv ove jeseni svakako će biti zvjezdice koje će se naći na haljinama, džemperima, majicama i suknjama. Izvrsno izgledaju u večernjim kombinacijama, ali i u dnevnim varijantama ako se odjevni predmet sa zvjezdicama iskombinira s prugicama i žarkim bojama.

2. Koža

Kožne suknje A - kroja i kožne hlače bit će veliki hit ove jeseni. Kožnu suknju i hlače kombinirajte sa prozračnim bluzama, t -shirtovima s printom ili velikim vunenim džemperima.

3. Krzneni prsluk

Prsluk od pravog ili umjetnog krzna apsolutni je must have ove jeseni! Stil sedamdesetih vraća se na velika vrata, pa krzneni prsluk možete nositi u kombinaciji sa širokim hlačama, ali i s uskim kožnim hlačama za rokerski šik.

4. Pelerina

Ogrtač koji će nas spasiti od vjetra i kiše, a s kojim ćemo i po ružnom vremenu izgledati šik, je - pelerina. Najvažnije je da odaberete neutralnu boju (koja će vam pasati uz ostatak garderobe) i pravu dužinu, jer bi vas preduga pelerina mogla učiniti vizualno nižom.

5. Šešir


Sve ljubiteljice različitih pokrivala za glavu napokon su došle na svoje. U dućanima ćemo ove jeseni imati veliki izbor ljupkih šeširića koji će se izvrsno nadovezati na ženstveni trend sedamdesetih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.