U zagrebačkom Oktogonu održat će se prvi modni Advent u Europi

Foto: Vedran Tolić/Index

ADVENT u Zagrebu koji je lani proglašen najboljom europskom destinacijom u vrijeme Adventa počinje u subotu 26. studenog i trajat će, zajedno s novogodišnjim događanjima do 8. siječnja 2017. godine.

Novost koja će zanimati sve zaljubljenice u modu svakako je Modni advent, kojeg je u zagrebačkom hotelu Esplanade prošlog četvrtka predstavila direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld.
 
On će se održavati u Oktogonu od 10. do 31. prosinca.
 
U sklopu toga, cijeli će prostor Oktogona biti uređen u stilu modne ulice, a 12 najpoznatijih hrvatskih dizajnera u ovom će prostoru predstaviti svoje kreacije.
 
Svakim danom održavat će se bogat jazz program, a za samo otvaranje najavljen je koncert iznenađenja. Svake srijede u Oktogonu će za posjetitelje kuhati Mate Janković i poznati hrvatski dizajneri, četvrtkom će se kratkim revijama predstaviti dizajneri, a nedjeljama na Business Caffe-u uspješni hrvatski poduzetnici.
 
Ovo je prvi modni Advent u cijeloj Europi, a njegove organizatorice su dizjanerica Đurđica Vorkapić, Nives Polovina Barun i Sanja Drakulić, koje su istaknule kako će posjetitelje svake večeri između 20 i 21h čekati neka glazbena ili modna poslastica.
 
"Oktogon će po prvi puta dobiti dašak glamura, upravo onoga kakav vidimo na najboljim svjetskim revijama", zaključile su.
 
Zima u Zagrebu upravo je postala još ljepša!
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.