Udajete se? Koronavirus bi vam mogao dodatno otežati pronalazak vjenčanice

Foto: Charisse Kenion/Unsplash

PRONAĆI onu pravu vjenčanicu upravo je postalo još teže. Naime, koronavirus se uvukao u sve pore života i sve dijelove svijeta, a utječe i na najneočekivanije stvari.

Za mnoge žene potraga za savršenom vjenčanicom može biti pomalo naporan zadatak koji traje tjednima ili mjesecima, a osim pregledavanja beskonačnih internetskih stranica u traženju ideje, morate pregledati i ponudu salona s vjenčanicama. No sada je sve postalo još kompliciranije.

Naime, mnoge haljine se uvoze iz drugih zemalja i, nažalost, to je najčešće Kina, a kako je upozorio Chris Bryant, član Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva - zbog pandemije koronavirusa zastala je i proizvodnja pa u Velikoj Britaniji sada nedostaje vjenčanica. Da, dobro ste pročitali.

"Mnoge vjenčanice dizajnirane su u ovoj zemlji, ali izrađene su u Kini", objasnio je te dodao kako će mnoge tvrtke pretrpjeti značajan financijski gubitak.

Kako je proljeće često vrhunac sezone kupnje vjenčanica, ondašnji zastupnici su predložili da Vlada uspostavi neku vrstu financijske potpore za tvrtke kojima je pomoć potrebna, piše Metro.co.uk.

Naravno, dotaknuli su se i teme utjecaja koronavirusa na mnoga druga područja te različite industrije, ali vjerujemo da mladenke ipak trenutno najviše muči pitanje - stiže li i njihova vjenčanica iz Kine?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.