Univerzalno laskave i odvažne: Ove frizure će biti hit u 2020. godini

Foto: Instagram

ULAZAK u novu godinu i novo desetljeće mnoge će inspirirati na promjene. 

Neki će krenuti u teretanu, neki će promijeniti posao, a neki frizuru. Ako ste u trećoj skupini i razmišljate o promjeni looka, predstavljamo vam četiri frizure koje laskaju gotovo svima i koje će u 2020. godini biti na vrhuncu popularnosti. 

Bob

Veliki broj slavnih dama ove se godine odlučio na šišanje ili barem nošenje perike bob dužine. Jedna od njih je i beauty mogulica Kylie Jenner, koja njeguje bob dužinu prirodne kose koju pokazuje u razdobljima kad se odmara od perika i ekstenzija. 

Shaggy cut

Frizura koju je proslavila Jennifer Aniston kada je glumila Rachel Green u "Prijateljima" ponovno je in, a sjajan dokaz za to je Selena Gomez, koja je kao svoju posljednju promjenu frizure ove godine odabrala upravo shaggy cut. 

Duge ekstenzije

Samim početkom 2019. duge ekstenzije su zaživjele u svijetu beauty influencerica i slavnih dama. Njihova će se slava nastaviti u 2020. godini kada se pretpostavlja da će biti popularnije nego ikad. 

Ultra kratka kosa

Ako želite dramatičnu promjenu, inspiraciju biste mogle pronaći u Charlize Theron, koja je ove godine isprobala sve moguće kratke frizure; od tute do pixie cuta. Za koju god se odlučite, nećete pogriješiti jer je vrlo jednostavno možete stilizirati na razne načine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.