Vjenčanje iz bajke: Pogledajte prekrasne mladence Vedrana i Franku

Foto: Borna Filić/PIXSELL, Nel Pavletić/PIXSELL

FRANKA Batelić i Vedran Ćorluka danas su izrekli sudbonosno da.

Pjevačica i nogometaš vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama, mladenkinom rodnom mjestu.

Vedran je u crkvu stigao prvi te čekao Franku gotovo sat vremena s obitelji i uzvanicima te brojnim okupljenim mještanima, koji su došli vidjeti poznati par na dan njihova vjenčanja.

Mladoženja je odabrao elegantno tamnoplavo odijelo u kojem izgleda kao holivudski glumac te se ošišao, a iako je dugo čekao, nije skidao osmijeh s lica.

Nasmijana od uha do uha bila je i Franka kada je stigla pred crkvu, a prekrasna mladenka izmamila je osmijehe na licima svih okupljenih.

Odabrala je bajkovitu vjenčanicu Caroline Herrera s čipkastim korzetom i donjim dijelom od slojeva tila, koji je također ukrašen čipkom, a uz koju ide dugački, ukrašeni veo. 

Jednostavne bijele sandale bile su savršen odabir uz ovu raskošnu haljinu, a moramo primijetiti da se Franka odlučila za sličnu frizuru kao Meghan Markle na dan svojeg vjenčanja te također nije pretjerala sa šminkom, već je samo naglasila oči dok je ostatak make-upa neutralan.

I nakit je svela na minimum te se odlučila samo za bijele biserne naušnice, a da je pazila na svaki detalj, dokazuju njeni bijeli nokti na rukama i nogama.

Čestitamo sretnim mladencima!

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.