Vruće vijesti s modnih pista: Što ćemo nositi idućeg proljeća

SVE ljubiteljice ženstvenog stila, idućeg proljeća doći će na svoje. Brojni kreatori, na pistama "New York Fashion Weeka", predstavili su svoje viđenje modnih trendova za proljeće/ljeto 2012., a ono što se isticalo u svim kolekcijama je naglasak na ženstvenim linijama i žarke boje. Idućeg proljeća nosit ćemo lepršave haljine neobičnih izreza, plisirane suknje, kombinezone zanimljivih uzoraka, isticati struk i lijepe noge, te kombinirati pastelne i žarke boje s neutralnom sivom, bijelom i crnom.

U nekoliko dana, na pistama  "NY Fashion Weeka",  izmijenili su se mnogi kreatori, a slavne zvijezde i modni znalci iz prvih redova spremno su zapisivali što žele imati u svojem ormaru.

Sve kreatore dočekale su ovacije publike, ali ipak, neki su posebno oduševili publiku. Tako je Jason Vu zaintrigirao svojom kolekcijom u kojoj je predstavio mnogo lepršavih komada, te suknje novog kroja: sprijeda kraće, a straga dulje. Nicole Miller inspirirala se stilom osamdesetih koji je prenijela u luksuzne materijale i zanimljive krojeve, stvorivši tako izrazito zabavnu i nosivu kolekciju. Iz BCBGMaxAzriae predstavili su zanimljive ovratnike i izvanredne kombinacije neutralnih i žarkih boja, a Wes Gordon oduševio je svojom kolekcijom mladenačkih, seksi kreacija za modernu mladu ženu koja zna što želi.

Pogledajte neke od najljepših kreacija s modnih pista "NY Fashion Weeka" za proleće/ljeto 2012.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.