Zbog štikli Jelene Rozge poželjet ćete odmah kopirati njen stajling

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

IAKO su temperature neobično visoke za ovo doba godine, džemperi su se odavno uvukli u stajlinge poznatih dama. Mnoge su već nabavile omiljene ovosezonske komade, a javni događaji idealna su prilika da ih uklope u odlične stajlinge. Pa, čini se kako je i domaća pjevačica Jelena Rozga provjerila kojih se to pet hit modela džempera nalazi na popisu najpoželjnijih te se počastila jednim takvim.

Da je ovaj udobni modni trend već zavladao ulicama, potvrdile su i dame sa zagrebačke špice, a omiljena im je kombinacija koja ne zahtijeva puno truda, ali rezultira odličnim stajlingom zahvaljujući kojem noge izgledaju vitkije. Radi se o spoju predimenzioniranih džempera i skinny hlača ili traperica, kombinaciji koja jednako dobro izgleda u dnevnim, kao i u večernjim prilikama.

Zato ne čudi što je Rozga upravu tu kombinaciju odabrala za sinoćnje predstavljanje videoprojekta "Project Love".

Potpuno crni outfit upotpunila je klasičnom, bezvremenskom torbicom, ali i trendi štiklama koje su ovog puta ukrale sve poglede. Točkice su, uz animal print, omiljen ovosezonski uzorak. Zato ne čudi što su se u točkice zaljubile i Kate Middleton, Julia Roberts i Severina, a preplavile su i ulice Zagreba. Štoviše, megapopularna haljina s točkicama jednoj je ženi poslužila kao vjenčanica.

No, Jelena je otišla korak dalje pa je s odjeće točkice preselila na štikle koje bi mnoge ljubiteljice mode voljele imati u svojoj kolekciji. Iako damske, istovremeno su zaigrane pa će svaki outfit učiniti puno zabavnijim.

Svojim stajlingom se pohvalila i na Instagramu, a njeni obožavatelji nisu skrivali oduševljenje pa su joj pojedinci poručili da bi se "mogla okušati i u manekenskim vodama".

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.