Preko 14.7 milijuna pregleda: Naručio Disney čarape s Temua, dobio ovo

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD kupujete online, očekujete da ćete dobiti ono što ste naručili. No jedan par koji je kupio Disney čarape s Temua doživio je pravo razočaranje.

Video koji je korisnica @emilie.fernstrom objavila sa svojim suprugom brzo je postao hit na TikToku, prikupivši više od 14.7 milijuna pregleda u samo četiri dana. U videu suprug objašnjava da su naručili čarape s Disneyjevom tematikom za svoje nadolazeće putovanje, ali su dobili proizvode koji izgledaju potpuno drugačije. Umjesto poznatih Disneyjevih likova, čarape su sadržavale loše izvezene verzije likova s pogrešnim imenima.

@emilie.fernstrom Be careful when ordering from Temu… #expectationvsreality #Bigeet @John Fernstrom ♬ original sound - Emilie

Na primjer, čarapa s motivom Chipa iz Chip & Dale bila je označena kao Chib, Mickey Mouse kao Miikey, a Minnie Mouse kao Mimnee. Također, među Disneyjevom ekipom našli su se patak Tonaid i Bigeet umjesto Praščića (Piglet) iz Winnie the Pooha.

"Odmah sam otišla na Temu i naručila čarape nakon ovog videa"

Mnogi su u komentarima podijelili svoja slična iskustva, a neki su pisali da bi pravopisne pogreške mogle biti način izbjegavanja kršenja Disneyjevih autorskih prava.

Reakcije u komentarima bile su raznolike: "Mislim da Disney ne može tužiti zbog ovoga", "Ja bih ih nosila!", "Odmah sam otišla na Temu i naručila čarape nakon ovog videa", "To je razlog zašto kupujem s Temua. Jednom sam kupila Pepsi čarape koje su stigle s natpisom 'peepi'", "Razočarana sam jer sam dobila isti paket, ali s ispravnim imenima", "Ne, rasprodale su se", "Jednom sam naručila kupaći kostim, a natpis je bio 'Vicious Secreted'", "Mislim da su ove bolje od onoga što biste dobili od Disneyja".

Iako su mnogi izrazili želju za kupnjom ovih čarapa, one su se već rasprodale.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.