8 milijuna pregleda: TikTok ludi za ovim make-up proizvodom

Screenshot/Foto: TikTok/selfridges.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MAKE-UP kistovi često su zanemarena kategorija u svijetu ljepote iako mogu značajno utjecati na način nanošenja šminke. Jedan od takvih kistova je Dior Backstage Face Brush N°18, koji je ovog tjedna postao viralan na TikToku zahvaljujući jednom videu.

U videu, vizažistica @namvoglow nanosi tekući puder na modela koristeći upravo taj kist. Video je pregledan više od tri milijuna puta, a gledatelji su bili znatiželjni koji je brend kista i gdje ga mogu nabaviti. 

@namvoglow So DEWmure @Yada Villaret #namvoglow #dewydumplings ♬ Come Inside Of My Heart - IV Of Spades

"Koji je to kist?", "Vau, odlično", "Ovo izgleda tako jednostavno", "Obožavam kako se lako nanosi, poput maslaca", "Gdje mogu kupiti taj puder i kist?", "Taj kist je must-have", "Prekrasno", neki su od komentara ispod njezinog videa. 

Poznati beauty influencer pohvalio je ovaj kist

Poznati beauty influencer Jeffrey Star nadovezao se na taj video i otkrio o kojem se kistu radi te ga i recenzirao. Kaže da je očekivao višu cijenu od 50 dolara (oko 50 eura) s obzirom na to da se radi o Dioru. 

Dodao je da je mislio kako će kist biti veći, ali da je izuzetno nježan na koži. Zatim je isprobao kist s puderom brenda Shiseido. Bio je impresioniran kistom i naglasio da je puder nanio na pola lica za samo pet sekundi. "Vau, kako brzo se nanosi", rekao je. Dodao je da je kist izblendao puder savršeno. Jedina zamjerka mu je bila mala drška kista, zbog čega ga je teško držati.

@jeffreestar Today I’m testing out the @Diorbeauty Backstage Face Brush… Allegedly its really good for foundation blending 😱 Is it Jeffree Star Approved?! #duet with @Namvo #makeup #jeffreestar #diorbeauty #beautytok #makeupreview #makeuptutorial #fypp ♬ original sound - Jeffree Star

"Trebate li ovaj kist? Ne, ali funkcionira", istaknuo je na kraju i dodao da kist nije ispustio nijednu dlaku, odlično je izblendao puder i nije ostavio tragove na licu.

"Želim ga"

"Imam taj kist i volim ga", "Obožavam što su se kabuki kistovi vratili", "Ako je Jeffrey Star odobrio, želim ga", "Ovakve smo kistove koristili prije desetak godina", "Za tu cijenu, trebao bi mi popraviti kožu i učiniti da izgledam kao da imam 25 godina opet", neki su od komentara ispod njegovog videa, koji je pregledan više od osam milijuna puta.

Ako želite dodati ovaj kist u svoju make-up kolekciju i imate 54 eura viška, možete ga vidjeti niže. 

Kist Dior, Selfridges, 54 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.