Adidas ima novi model tenisica. Evo kako izgleda

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NJEMAČKI brend sportske odjeće okrenuo se svojoj arhivi i predstavio novi model Exomniac koji kao da je izašao ih 1990-ih i 2000-ih, kada su tenisice za trčanje bile praktički sinonim za rave kulturu. Adidas kaže da se mogu nositi i na plesnom podiju, a evo kako izgledaju. 

Mnogi ovaj model uspoređuju s Orketro i Ozrah tenisicama

"Elegantni zavoji daju im osjećaj inspiriran tehnologijom, upotpunjen glatkom kožom koja je mekana i fleksibilna. Udobna podstava ublažava svaki korak, a gumeni vanjski potplat drži vaš stisak dok se krećete na plesnom podiju i kroz gužvu", opisuje ih adidas na službenoj stranici.

Mnogi ovaj adidasov model uspoređuju s Orketro tenisicama, a neki i sa Ozrah siluetom. Tenisice su dostupne u odabranim regijama na službenoj adidasovoj stranici i kod odabranih trgovaca, a prodaju se po cijeni od 149 eura (1122.64 kn).

Nalaze se na njemačkoj Zalando trgovini pa postoji mogućnost da dođu i na hrvatsku. Isto tako smo ih našli i na Asphaltgold stranici, koja šalje i k nama, tamo će biti dostupne za kupnju za sedam dana. Vjerujemo da će se u narednim danima pojaviti i u drugim online trgovinama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.