Adriana Ćaleta-Car nosi brutalne čizme do koljena u boji koja će obilježiti ovu jesen

Foto: Instagram/hm.com/farfetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADRIANA Ćaleta-Car ponovo nas je oduševila svojim stilom, ovaj put u savršenom jesenskom outfitu. Nakon ljetnih kombinacija se prebacila na jesenske, tamnije tonove, oduševljavajući svoje pratitelje na Instagramu.

Trendi čizme za jesen

Nedavno je objavila fotografiju u crnoj kratkoj haljini, koju je iskombinirala sa smeđom kratkom jaknom i čizmama do koljena u kestenjasto smeđoj boji, koja će uz bordo tonove obilježit ovu jesen. Ove čizme nas podsjećaju na popularni model Cheope talijanskog brenda The Attico, koji je poznat po specifičnoj piramidalnoj peti.

Ispod objave su je pratitelji zasuli komplimentima poput: "Top", "Wow", "Savršena si" i "Goriš."

Attico Cheope čizme do koljena, 2985 eura

Ako vam se sviđa ovaj stil, ali tražite povoljniju alternativu, u H&M-u smo pronašli slične gležnjače s piramidalnom petom koje savršeno odgovaraju jesenskim trendovima.

H&M, Špic čizme na petu, cijena na sniženju je 30.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.