Adriana Ćaleta-Car izgleda top u skupocjenim komadima od čijeg iznosa boli glava

Foto: Instagram/chanel.com/theclosetonlineshop.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADRIANA Ćaleta-Car opet je privukla pažnju svojim modnim odabirom. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju iz kafića u Lyonu, a njen odličan spoj stila i elegancije ponovno je oduševio sve pratitelje.

Svima zapele za oko cipele i torba

Na slici nosi dugi sako u bordo boji preko crnog džempera, što je odlična kombinacija za jesen. Izgleda super i baš je cool. Ali ono što je svima zapelo za oko su njene cipele i torba.

Cipele su od Chanela, model Mary Jane, koji se ističe svojim pomalo retro dizajnom. Osim što izgledaju super, koštaju čak 1850 eura. Imaju remenčić koji je ukrašen lažnim biserima i sjajnim kamenčićima, što ih čini još posebnijima, a Adriana ih je uparila s kratkim bijelim čarapama.

Chanel Mary Jane, 1850 eura

Najskuplji dio njenog outfita je kultna crna Hermès Birkin torba. Ovaj model Birkin 30 slovi za jednu od najprestižnijih i najskupljih torbi na svijetu. Njena cijena kreće se od 14 tisuća eura, ali može dosegnuti i 50 tisuća eura.

Hermes Birkin 30 torba, 13.867.69 eura

Njezina kombinacija oduševila je pratitelje, koji su je u komentarima na Instagramu neumorno hvalili. "Wow, wow!", "Koliko si lijepa!", "Prelijepo!", "Obožavam ovu boju!" neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.