Adriana Ćaleta-Car očarala u crvenoj haljini iz Zare: "Moj bože"

Foto: Instagram/zara.com/stories.com/trendyol.com/asos.com/cos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADRIANA ĆALETA-CAR, supruga nogometaša Duje Ćaleta-Cara, oduševila je pratitelje na Instagramu prije par dana svojim modnim izdanjem. Odlučila se za upečatljivu Zarinu crvenu haljinu trenutno vrlo popularnog balon kroja. 

"Predivna", "Moj bože", "Divna", "Prelijepa", "Ma top", "Crvena", "Zgodna žena", samo su neki od komentara ispod objave koja je u par dana prikupila preko sedam tisuća lajkova. 

Ova haljina ranije je zapalila društvene mreže te se mogla vidjeti posvuda po TikToku. Riječ je o kratkoj haljini američkog izreza. Donji dio većeg volumena i nabori daju upečatljiv izgled pri pokretu. Straga je prorez koji se zatvara gumbom, što je suptilan, ali moderan detalj. 

Kratka haljina, Zara, trenutno nije dostupna

Haljine sličnog stila

Ova haljina je savršena za ljetne izlaske, večernje šetnje ili bilo koju priliku u kojoj želite izgledati ležerno, ali elegantno, što je Adriana i dokazala. Nažalost, s obzirom na to da joj je cijena bila značajno niža tijekom ljetnog sniženja u Zari, više nije dostupna. No našli smo haljine sličnog stila i izdvojili ih ispod. 

Haljina, & Other Stories, 179 eura
Haljina, Trendyol, cijena na sniženju je 27.99 eura 
Haljina, Asos, 108.99 eura
Haljina, COS, 115 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.