Amazfit ima novi pametni sat ispod 100 eura

Foto: amazfit.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MARKA pametnih satova Amazfit lansirala je svoj najnoviji sat Bip 5 koji spada u kategoriju povoljnijih. Sat krasi 1.91-inčni TFT zaslon osjetljiv na dodir s rezolucijom od 320 x 380 piksela. Štiti ga ploča od 260 PPI s 2.5D kaljenim staklom koja ima premaz za smanjenje mrlja otisaka prstiju. 

Pametni sat ima bateriju od 300 mAh koju Amazfit procjenjuje za 5 dana upotrebe u slučaju intenzivnog korištenja. Inače, Bip 5 bi trebao biti dobar do 10 dana između punjenja u općoj upotrebi i 26 dana s uključenim načinom štednje baterije.

Dolazi u tri boje

Kada su u pitanju pojedine značajke, Bip 5 ima biometrijski senzor BioTracker PPG i sustav pozicioniranja s 4 satelita koji se integrira sa sportskim načinima rada pametnog sata. Sat podržava Bluetooth 5.2 BLE za povezivanje s dodacima i pametnim telefonima. Prema Amazfitu, Bip 5 koristi aplikaciju Zepp za komunikaciju s uparenim pametnim telefonom, uz podršku za Android 7.0 i iOS 14.

Amazfit je integrirao mikrofon i zvučnik za upućivanje ili primanje poziva s uparenim pametnim telefonom u blizini. Međutim, Bip 5 nema utor za nano SIM karticu ili vlastiti eSIM.

Amazfit Bip 5 se već može kupiti na pojedinim tržištima u krem ​​bijeloj, pastelno ružičastoj i nježno crnoj boji. Prema pisanju portala Notebookcheck, cijena na američkom tržištu je 89.99 dolara, a na europskom 89.90 eura. Više o satu pogledajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.