Android Central: Ovo su najbolji telefoni ASUS koje se trenutno može kupiti

Foto: asus.com/rog.asus.com/amazon.com/amazon.de/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO ASUS ne proizvodi mnogo različitih modela pametnih telefona, još uvijek postoji velik izbor u ponudi. Marka se sada usredotočuje na dvije različite linije proizvoda, seriju Zenfone namijenjenu uobičajenim korisnicima koji traže mali telefon, a tu je i serija ROG Phone koja nudi zanimljive dizajne potpomognute najnovijim hardverom i mnoštvom dodataka. 

Budući da se ASUS sada fokusira na dvije različite linije proizvoda, ne proizvodi toliko telefona kao prije. Ipak, ova strategija dobro funkcionira za marku, a Zenfone 9 je sveukupno fantastičan telefon, piše Android Central.

Zenfone 9 ima AMOLED zaslon od 120 Hz, pokreće ga Snapdragon 8+ Gen 1, a baterija mu traje više od jednog dana. ASUS je također puno poboljšao prednju stranu kamere, a tu je čak i tehnologija stabilizacije gimbala. "Trenutačno ne postoji mali telefon koji ima isti kalibar hardvera i vrijednosti kao Zenfone 9, a radi se o doista nevjerojatnom uređaju", napisali su.

Ako želite nešto malo veće, ROG Phone 6 i ROG Phone 6 Pro donose izvanredan hardver potpomognut cijelim paketom značajki usmjerenih na igranje. "Ovi telefoni dolaze s puno korisnih dodataka, a među najbržim su Android telefonima koje danas možete kupiti", istaknuo je Android Central.

ASUS je upravo predstavio zvjerske ROG Phone 7 i ROG Phone 7 Ultimate, ali ih Android Central nije uključio u ovu top listu jer telefoni još nisu globalno dostupni. Evo koje su ASUS-ove telefone izdvojili kao najbolje koje marka trenutno nudi. 

ASUS Zenfone 9

Asus Zenfone 9 pametni telefon 8GB/128GB, Starry Blue, 786 € (5922.12 kn)

"Zenfone 9 je najbolji mali Android telefon koji trenutno možete kupiti. Telefon je dizajniran za korištenje jednom rukom, ali ASUS je nekako uspio ugraditi pristojnu bateriju od 4300 mAh koja traje više od jednog dana. Najbolji dio je to što telefon pokreće Snapdragon 8+ Gen 1 i ima živopisni 5.9-inčni 120 Hz AMOLED ekran. Kombinirajte to s čistim softverom i dobrom vrijednošću i Zenfone 9 je fenomenalna opcija", naveli su.

ASUS ROG Phone 6 Pro

ASUS ROG Phone 6 Pro, 18GB/512GB, cijena na sniženju je 1694.09 € (12.764,12)

"ROG Phone 6 Pro je ultimativni telefon za igranje, s velikim 6.78-inčnim AMOLED zaslonom koji ide do nevjerojatnih 165 Hz, Snapdragon 8+ Gen 1, 18GB RAM-a i 512GB pohrane te masivnom baterijom od 6000 mAh. Telefon ima odvažan stil, drugi zaslon na stražnjoj strani koji se može prilagoditi raznim efektima, ultrazvučne okidače sa strane koje možete koristiti za radnje u igri i bočno postavljen USB-C priključak", napisali su.

ASUS ROG Phone 6

ASUS ROG Phone 6 Pro 16GB/512GB, 1239.99 € (9342.70 kn)

"ROG Phone 6 zadržava najbolje karakteristike modela ROG Phone 6 Pro, ali mu nedostaje drugi zaslon na stražnjoj strani. U suprotnom, dobivate isti ekran, isti Snapdragon 8+ Gen 1, istu ogromnu bateriju od 6000 mAh i sličan dizajn. Započinje s 8 GB RAM-a, a ako želite gaming telefon koji nudi dobru vrijednost, ovo je očigledan izbor", naveli su.

ASUS ROG Phone 6D Ultimate

ASUS ROG Phone 6D 12GB/256GB, cijena na sniženju 700.63 € (5278.89 kn)

"ROG Phone 6D Ultimate gotovo je identičan ROG Phoneu 6 Pro, ali postoji nekoliko ključnih razlika. Pokreće ga najnoviji MediaTekov Dimensity 9000+ i ima ventilacijski otvor koji se otvara kako bi hladan zrak strujao u kućište. Dolazi s ASUS-ovim AeroActive Coolerom u paketu", napisali su.

ASUS Zenfone 8

ASUS Zenfone 8 8GB/128GB, 547.99 € (4128.83 kn)

"Ako želite uštedjeti nešto novca, Zenfone 8 i dalje je dobar izbor. Izvrstan je za korištenje jednom rukom, a pokreće ga Snapdragon 888. Dobivate i visokokvalitetan zaslon s osvježavanjem od 120 Hz, čistim softverom i dugotrajnošću u obliku baterije koja traje cijeli dan", istaknuli su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.