Angelina Jolie se prošetala u kaputu savršenom za jesen. Našli smo slične

Foto: Profimedia/falconeri.com/nextdirect.com/modivo.hr/reserved.com/massimodutti.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ANGELINA JOLIE poznata je po elegantnim kombinacijama, bilo da je riječ o crvenom tepihu ili svakodnevnim prilikama. Njezin stil često služi kao inspiracija onima koji vole bezvremensku modu.

Nedavno je viđena u sjajnom kaputu, savršenom izboru za svakoga tko želi imati kvalitetan komad odjeće koji će trajati godinama i nikada neće izaći iz mode. Angelina je u tom kaputu primijećena dok je prolazila kroz zračnu luku u Torontu, u društvu svog 20-godišnjeg sina Paxa.

Iako je cijela njezina kombinacija izgledala udobno i prikladno za jesen, upravo je kaput privukao pažnju. Riječ je o dugom tamnosmeđem kaputu od kašmira marke Falconeri, čija cijena iznosi 1300 eura. Kaput ima bešavne revere, prostrane džepove i smeđi kožni remen u struku.

Dugi kaput s prorezima od kašmira, Falconeri, 1300 eura

Uz elegantan tamnosmeđi kaput, Angelina je kombinirala krem majicu s okruglim izrezom, široke hlače u nježnoj nijansi slonovače te nude cipele s debljom petom. Outfit je zaokružila sunčanim naočalama s toniranim smeđim staklima i velikom crnom torbom, koja je savršeno upotpunila njezin elegantan, ali udoban izgled.

Nekada je bila punkerica

Iako je danas poznata po svom minimalističkom i nenametljivom stilu, Jolie priznaje da se njezin modni ukus s vremenom mijenjao. U intervjuu za Harper's Bazaar iz prosinca 2019. prisjetila se svojih modnih početaka.

"Bila sam punkerica. Obožavala sam kožu, PVC i mrežaste čarape. To su bila moja tri omiljena materijala u ranim dvadesetima", prisjetila se. "Sjećam se prvog puta kad sam nosila PVC hlače - sjedila sam na suncu u Los Angelesu čekajući audiciju. Kad sam napokon došla na red, nogavice su se doslovno slijepile jedna s drugom zbog vrućine. Nisam dobila ulogu, ali te hlače sam obožavala."

Ako vam je kaput s početka teksta izvan budžeta, pregledali smo ponude trgovina i izdvojili slične, a povoljnije. Možete ih vidjeti u nastavku. 

Kaput, Next Direct, 69 eura
Kaput, Modivo, cijena na sniženju je 54 eura
Kaput, Reserved, 79.99 eura
Kaput, Massimo Dutti, 249 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.