Apple će na današnjem eventu navodno predstaviti i ovaj proizvod

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREMA Marku Gurmanu iz Bloomberga, na današnjem Appleovom eventu It's Glowtime očekuje se predstavljanje novih AirPods Max slušalica, što bi, ako se ostvari, bilo prvo ažuriranje ovog modela od njegovog lansiranja u prosincu 2020. godine.

Nove AirPods Max, prema Gurmanu, imat će poboljšano poništavanje buke, adaptivni zvuk i prijelaz na USB-C priključak. Ovo je iznenađenje, jer je Gurman ranije izjavio kako neće biti novih modela AirPods Max na Appleovom događaju, no izgleda da su se stvari u međuvremenu promijenile.

Nove AirPods Max slušalice bi trebale biti lansirane zajedno s novim modelima AirPods 4, navodi 9to5Mac. Međutim za AirPods Pro slušalice se još uvijek ne očekuju nikakva ažuriranja na današnjoj prezentaciji. Nije poznato ni hoće li AirPods Max 2 slušalice dobiti nove boje ili bilo kakve druge promjene u dizajnu.

Predstavljene krajem 2020. godine

Apple je krajem 2020. godine predstavio AirPods Max slušalice s početnom cijenom od 549 dolara (oko 500 eura). Od tada ih nije ažurirao, zbog čega su ostale zastarjeli model u Appleovoj ponudi, bez mnogih novih značajki koje su kasnije dodane na AirPods Pro slušalice.

Ipak, unatoč tome, AirPods Max i dalje su vrlo popularne, kako među slavnim osobama tako i među brojnim korisnicima širom svijeta.

Apple je krajem kolovoza najavio svoj godišnji događaj, koji će se održati večeras, 9. rujna, u 19 sati. Glavna atrakcija bit će nova linija iPhonea 16, ali očekuju se i drugi noviteti. Ovdje možete saznati što se sve očekuje na današnjem Appleovom događaju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.