Appleove trgovine u UK-u pripremaju se na prodaju Vision Pro uređaja?

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOTOVO godinu dana nakon što je prvi put najavljen i četiri mjeseca nakon što se počeo prodavati u SAD-u, Appleov revolucionarni uređaj Vision Pro uskoro će biti dostupan i u drugim zemljama.

Prema najnovijem izvještaju MacRumorsa, Apple planira lansirati Vision Pro u Ujedinjenom Kraljevstvu, Kanadi i Kini u trećem ili četvrtom tjednu srpnja. Također, Appleove trgovine u Ujedinjenom Kraljevstvu nedavno su navodno primile novi namještaj, uključujući kaučeve, kako bi kupci mogli isprobati Vision Pro na licu mjesta.

Trgovine u UK-u se prilagođavaju za prodaju uređaja

Osoblju Appleovih trgovina u Ujedinjenom Kraljevstvu rečeno je da počnu planirati prilagodbu prodajnih mjesta. Ovo će vjerojatno uključivati novi namještaj i promotivne materijale povezane s uređajem Vision Pro.

Više detalja o međunarodnom lansiranju Appleovog Vision Pro očekuje se saznati na godišnjoj konferenciji za programere koja će se održati 10. lipnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.