"Apsolutno ga trebam": Novi Harry Potter adventski kalendar osvaja društvene mreže

Screenshot/Foto: Youtube/cinereplicas.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIGAO je novi adventski kalendar inspiriran čarobnjačkim svijetom Harryja Pottera.

Ovaj luksuzni kalendar, pažljivo osmišljen za istinske obožavatelje, savršen je za sve koji žele doživjeti blagdansko odbrojavanje uz dozu čarolije. Svaki dan donosi novo iznenađenje, a cijelo iskustvo pruža priliku da se blagdani provedu u pravom Hogwarts stilu.

Što se krije iza prozorčića?

Ovaj jedinstveni kalendar dolazi u prekrasno dizajniranoj kutiji u obliku kuće, inspiriranoj Hogwartsom uz detalje koji odražavaju duh četiri slavne kuće - Gryffindora, Slytherina, Hufflepuffa i Ravencawsa. Blagdanski motivi i čaroban dizajn učinit će odbrojavanje do Božića još uzbudljivijim.

Unutar 24 prozorčića adventskog kalendara kriju se pažljivo odabrani pokloni koji odaju počast čarobnjačkom svijetu Harryja Pottera. Od nakita do predmeta za dom, svaki dan donosi novo iznenađenje, idealno za ljubitelje ove franšize.

Poseban dodatak ove godine je skrivena pobjednička kartica. Onaj tko je pronađe, osvojit će Nimbus 2000 Junior - minijaturnu repliku poznate leteće metle koju Harry Potter koristi u metloboju. Pravi kolekcionarski predmet. 

Već je hit na društvenim mrežama

Internetska trgovina Cinereplicas podijelila je vijest o novom kalendaru na svojim Instagram i TikTok profilima, a objava je privukla velik interes fanova.

"Meni, od mene", "O moj Bože, apsolutno trebam jedan", "Tako je lijep", "Krasan je", "O moj Bože, obožavam ga! Želim ga otkako je izašao prvi, stvarno ga želim, ali nikad ga nisam dobila", "Predivan je", neki su od komentara.

Ograničena edicija i ekskluzivnost poklona unutar ovog kalendara čine ga i idealnim blagdanskim poklonom za sve obožavatelje Harryja Pottera. Cijena kalendara je 49.95 eura, a možete ga vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.