"Bacam svoj JBL": LeBron James najavio povratak Beats Pill zvučnika u novoj reklami

Screenshot: X

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOSTA se pričalo o novoj generaciji zvučnika Beats Pill, a sad se čini da je tvrtka sprema službeno je predstaviti jer je objavila najavu novog proizvoda na X-u.

Reakcije na ovu objavu bile su isključivo pozitivne. "Konačno, najbolji zvučnik se vraća, bacam svoj JBL u smeće", "Moje molitve su uslišane", pisali su pratitelji na društvenim mrežama.

Novi Beats Pill zvučnik konačno stiže

Beats je nedavno objavio 15-sekundni video koji prikazuje novi Beats Pill zvučnik. Reklama, u kojoj se pojavljuju LeBron James i Lil Wayne, završava datumom "25.6.", najavljujući službeno predstavljanje u utorak, 25. lipnja.

2022. su proizvedeni zadnji modeli Pill zvučnika

Beats Pill je prijenosni bežični zvučnik koji je Apple ukinuo 2022. godine. Glasine sugeriraju da će novi model imati glasniji zvuk s jačim basom, obnovljen dizajn, otpornost na vodu i USB-C priključak. Također se očekuje da će mu baterija trajati dvostruko duže, 24 sata, te da će biti kompatibilan sa značajkama Apple Find My i Google Find My Device, omogućujući jednostavno praćenje lokacije.

Dobar zvučnik je danas neophodan za svaku zabavu, a potražnja za njima raste. Nije iznenađenje što dolazi nova verzija Beats Pilla, jedinog bežičnog zvučnika u Appleovoj liniji.

Apple je u svibnju 2014. kupio Beats Electronics za 3 milijarde dolara, što je bila njihova najskuplja akvizicija u to vrijeme. Beats je imao vlastiti streaming-servis, Beats Music, koji je Apple zatvorio i iskoristio kao temelj za Apple Music. Ova strateška akvizicija pomogla je Appleu da se natječe sa Spotifyem i drugim velikim imenima u streaming-industriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.