Bape donosi svoj kultni Camo Print na adidas Stan Smith tenisice

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što je u 2023. predstavio niz projekata za svoju 30. obljetnicu, Bape nastavlja slavlje otkrivajući još jednu suradnju s adidasom.

Ovog tjedna predstavili su Bape x adidas Stan Smith tenisice. Gornji dio tenisica od kože prekriven je prepoznatljivim zelenim ABC kamuflažnim uzorkom, karakterističnim za legendarnu japansku marku ulične odjeće, s logom Ape Head integriranim u print.

Surađivali su na različitim modelima

Cipele nisu samo dizajnirane radi estetske privlačnosti, već i s naglaskom na ekološku svijest. Svaki par je izrađen od najmanje 20% recikliranih materijala, ističući adidasovu predanost smanjenju otpada i promicanju korištenja održivih resursa.

Bape i adidas su prošle godine surađivali na različitim modelima, poput Forum Low, Campus 80 i Stan Smith Golf.

Suradnja na modelu Stan Smitha bit će lansirana 10. veljače, po cijeni od 160 dolara (150 eura). Tenisice su dostupne na Bape.com, adidas Confirmed aplikaciji i kod odabranih prodavača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.