Uskoro stiže "glupi" preklopni Barbie telefon - mišljenja su podijeljena

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HMD Global, finska tvrtka poznata po proizvodnji pametnih telefona marke Nokia, planira 28. kolovoza lansirati jednostavan, takozvani "glupi" Barbie telefon. Ovu su vijest upravo potvrdili na službenim društvenim profilima.

Još u veljači tvrtka je najavila nekoliko novih telefona planiranih za srpanj, uključujući Barbie telefon u suradnji s Mattelom. Iako su modeli Skyline i Crest stigli ovog mjeseca, Barbie telefon se nije pojavio. No, sada je jasno da je samo kasnio - u Barbie stilu. 

Nekima se sviđa, drugima ne

O Barbie telefonu zasad se ne zna mnogo, osim onoga što je HMD ranije izvijestio. Najavili su jednostavan preklopni telefon, idealan za generaciju Z i milenijalce koji žele smanjiti vrijeme provedeno pred ekranom. Osim toga, fotografija telefona objavljena na društvenim mrežama pokazuje da je Barbie telefon jarko ružičast, što se i očekivalo.

"Presladak. Drago mi je da radite preklopne telefone poput ovoga, mnogi priželjkuju digitalni detox", "Je li to dizajn Nokia 2660 Flip telefona?", "Vau", "Oh, to je 2660", "Bok, Barbie", "Ovo je razočaranje", "Ne mogu vjerovati da sam ovo čekala", "Razočarana sam", "Kupujem ga, baš sam uzbuđena", "Na moj rođendan, to je znak", neki su od komentara na nadolazeći Barbie telefon.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.