Jakna kakvu nosi Bella Hadid obilježit će ovu jesen

Foto: Instagram/zara.com/sezane.com/massimodutti.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO kolovoz odmiče, mnogi se već okreću jesenskim trendovima i planiranju garderobe. Prema jesensko-zimskim kolekcijama high-end dizajnera, ove sezone istaknut će se široka ramena, oversized odijela i kaputi te bogati uzorci i boje poput sive, smeđe, zelene, svijetloplave, ružičaste i tamnocrvene.

U prijelaznom razdoblju prije jeseni, koje karakteriziraju niže temperature u odnosu na ove kojima svjedočimo sada, izdvaja se jedan komad odjeće - smeđa jakna od brušene kože koju je nedavno nosila i Bella Hadid.

Bella je na svom Instagram profilu objavila fotografije u ovoj jakni, za koju se predviđa da će postati hit tijekom prijelaznog razdoblja. Ova jakna s oversized krojem i u boji koja prati jesenske trendove idealan je prijelazni komad za nadolazeću sezonu.

Našli smo slične

Hadid je svoj stajling upotpunila plavom košuljom i crnim hlačama, što je rezultiralo besprijekorno šik izgledom. S obzirom na rastuću popularnost ovakvih jakni, mnogi brendovi već nude slične modele u svojoj novoj ponudi, a mi smo izdvojili par opcija ispod.

Sako, Massimo Dutti, 320 eura
Jakna, Sezane, 230 eura
Jakna, Zara, 199 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.