"Ubila bih za taj džemper": Bershka ima Twilight kolekciju, komadi lete s polica

Screenshot/Foto: TikTok/bershka.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BERSHKA je upravo u ponudu dobila kolekciju inspiriranu Twilight franšizom, a društvene mreže su pune reakcija. 

Tiktokerica Aisha u svojem videu koji je pregledan više od 12 milijuna puta kratko je komentirala: "Bershka, koji kurac?" Ipak, u opisu videa otkrila je da je kupila jedan od komada iz ove kolekcije.

@aisha.imtar Did i buy one? Yes. #twilight #edward #bershka ♬ Theme from "Twilight (Bella's Lullaby)" - Movie Sounds Unlimited

Drugi tiktokeri također su dijelili videozapise iz Bershke ili s njihove internetske trgovine, ističući Twilight kolekciju. Platforma je doslovno preplavljena reakcijama na ove nove komade.

@iraarkived Slayyyy ig?? #fyp #bershka #twilight #hoahoa #bellaswan #autumn #foryou ♬ Blue Foundation Eyes On Fire - JTHM1987🐼
@hollieamberhearts Finally a clothing store has done it! Did i buy nearly the entire collection? Yes! #twilight #edwardcullen #bellaswan #edwardandbella #twilightsaga #twilighttiktok #twilightsparkle #twilightrenaissance #newmoon #robertpattinson #kristenstewart #thecullens #eclipse #breakingdawn #breakingdawnpart1 #breakingdawnpart2 #vampire ♬ Bella's Lullaby (Twilight & New Moon Theme) - Starlite Orchestra

"Twilight merch u 2024., plačem"

Komentari na ove videe su sve. "Bershka jednostavno razumije", "Bershka zna da je stigla sezona 'hoa hoa hoa'", "Napokon nešto dobro u Bershki", "OK, trčim u Bershku", "Bershka, stižem", "Bershka prolazi kroz fazu", "Što ako sam tim Jacob?", "Ubila bih za taj džemper", "Twilight merch u 2024., plačem", "Je li ovo snimljeno prije 12 godina?", "Bershka je jedna od nas", "Bershka je tim Edward", "Želim sve", "Spektakularno, daj mi 14 svega", "Kasne par godina", "Toliko je u stilu 2010. da je nevjerojatno - obožavam!", "Edward džemper je sve."

Ako se pitate je li ova kolekcija stigla i kod nas, odgovor je - da. Svi ovi komadi trenutačno su dostupni na Bershkinoj web-stranici. Izdvojili smo nekoliko primjeraka u nastavku, a ako ih želite, požurite - pojedini brojevi brzo nestaju sa zaliha.

Džemper, Bershka, 35.99 eura
Hudica, Bershka, 45.99 eura
Majica, Bershka, 17.99 eura
Majica, Bershka, 17.99 eura
Majica, Bershka, 17.99 eura
Torbica, Bershka, 25.99 eura
Maska za iPhone, Bershka, 12.99 eura

Sve je krenulo serijom knjiga

Twilight franšiza temelji se na seriji knjiga autorice Stephenie Meyer, koja je počela s prvom knjigom Twilight 2005. godine. U središtu priče je ljubavni trokut između Belle Swan, tinejdžerice iz malog grada, i nadnaravnih likova Edwarda Cullena, vampira, i Jacoba Blacka, vukodlaka. Serija knjiga postala je hit među tinejdžerima i ubrzo je dobila filmske adaptacije.

Prvi film Twilight izašao je 2008. godine s Kristen Stewart kao Bellom Swan i Robertom Pattinsonom kao Edwardom Cullenom. Film je postigao veliki uspjeh, što je omogućilo snimanje preostalih dijelova: New Moon (2009.), Eclipse (2010.) i Breaking Dawn u dva dijela (2011. i 2012.).

@xu25804518f Part 11 Hi Dad #tiktok #movie #twilight ♬ original sound - Nick

Taylor Lautner glumio je Jacoba Blacka, što je dodatno ojačalo interes za ljubavni trokut i potaknulo debatu među obožavateljima oko timova Edward i Jacob. Filmovi su postali simbol tinejdžerske pop-kulture i donijeli svjetsku slavu glumačkoj ekipi, a istovremeno pokrenuli novi val interesa za vampire u popularnoj kulturi.

Twilight franšiza ostaje popularna i u 2024. godini, a zanimanje za nju raste među novom generacijom obožavatelja. Razlozi za ovu trajnu popularnost leže u snažnoj nostalgiji za serijalom, ponovnim emitiranjem filmova na platformama poput Netflixa te u planovima za nove adaptacije.

Studio Lionsgate, koji posjeduje prava na Twilight, radi na animiranoj seriji inspiriranoj knjigama Stephenie Meyer, što je izazvalo zanimanje obožavatelja diljem svijeta. 

Osim toga, kako piše Independent, franšiza je postala simbol jesenske atmosfere i "hoa hoa hoa" nostalgije na društvenim mrežama, inspirirane pjesmom Eyes on Fire grupe Blue Foundation, čiji vokali evociraju hladno, maglovito raspoloženje koje je postalo sinonim za jesen.

@melprtrb time for a twilight marathon🍁🍂☕️🕯️ #hoahoa #twilight #teamedward ♬ Blue Foundation Eyes On Fire - JTHM1987🐼
@elisapur

the 10 copies of twilight on dvd are a must 🥸

♬ Blue Foundation Eyes On Fire - JTHM1987🐼

Pjesma je korištena u prvom Twilight filmu iz 2008. godine, a njezini tmurni tonovi savršeno su se uklopili u atmosferu filma, smještenog u kišovitom, maglovitom Forksu. Na TikToku i drugim mrežama obožavatelji pjesmu često povezuju s dolaskom jeseni, prisjećajući se prepoznatljivog ambijenta serijala​.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.