Bivši zaposlenik Applea: Kupite Google Pixel ili Samsung

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIVŠI Appleov zaposlenik Tyler Morgan redovito dijeli savjete i iskustva vezana uz Appleove proizvode na svom TikTok profilu. Njegove recenzije i preporuke pomažu korisnicima da odluče što se isplati kupiti, a što ne. U jednom od svojih najnovijih videa, Tyler je raspravljao o novom gumbu za kameru na najnovijem iPhoneu 16.

@hitomidocameraroll When you don’t have milk for your cereal so you just use water… #iphone16 #apple #ios18 ♬ Monsters, Inc - Gustav Lundgren & Unit

Apple je uveo novi gumb za kameru koji olakšava korištenje. Ovaj gumb omogućuje aktivaciju aplikacije kamere jednim klikom, dok dugim pritiskom započinjete video snimanje. Međutim Tyler naglašava da ovaj gumb zapravo nije ni brži ni jednostavniji način korištenja kamere.

"Najbesmisleniji iPhone"

"Načini na koje možete pristupiti kameri su više nego dovoljni, a ovaj gumb nam uopće ne treba", rekao je Tyler, pokazujući različite načine pristupa kameri, kao što su prevlačenje ulijevo, pristup Control Centeru ili korištenje opcije Back Tap. Na kraju videa Tyler je rekao da je ovo "najbesmisleniji iPhone posljednjeg desetljeća" te savjetovao pratitelje da razmisle o kupnji Pixelovih ili Samsungovih pametnih telefona.

U komentarima ispod videa mnogi su se korisnici složili s njegovim stavovima. "Dodali su gumb samo da bi se osigurali da nitko ne koristi masku od prethodnog iPhonea", napisao je jedan korisnik. "Po mom mišljenju, svaki iPhone nakon modela X je besmislen", dodao je drugi. Treći je komentirao: "iPhone 14 Pro Max je posljednji dobar iPhone."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.