Bivši zaposlenik Applea: Preskočite iPhone 16, radije kupite rabljeni iPhone 15

Screenshot/Foto: TikTok/apple.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUTRA kreću prednarudžbe za nove iPhone 16 telefone.

Dok jedni raspravljaju o omiljenoj boji novih telefona, bivši zaposlenik Applea Tyler Morgan u videu koji je objavio na TikToku otkriva koji se, po njegovom mišljenju, novi iPhone isplati kupiti.

>> Evo koliko novi iPhone 16 i iPhone 16 Pro koštaju u Njemačkoj

"Koji iPhone biste trebali kupiti? Trebate li uopće kupiti iPhone 16? Ne, kupite rabljeni iPhone 15 ili nešto drugo. Bok", poručuje on na početku videa koji je u jednom danu prikupio gotovo 500 tisuća pregleda.

@hitomidocameraroll Long live the iPhone 13 #iphone #apple #iphone16 ♬ Monsters, Inc - Gustav Lundgren & Unit

Savjetuje nadogradnju tek onima s iPhoneom 11

Nakon tog uvoda ipak je nastavio s preporukama. Prvo je usporedio iPhone 16 i 16 Pro. "Za 200 dolara više dobijete nešto veći zaslon, stopu osvježavanja od 120 Hz, mogućnost snimanja u 4K pri 120 fps te treću kameru s 5x zumom", naveo je glavne razlike između osnovnog i Pro modela.

Međutim, istaknuo je kako je najuzbudljivija značajka smanjenje šuma vjetra, dostupna i na osnovnom i na Pro modelu. Onima koji imaju iPhone 15 ne savjetuje nadogradnju, a isto vrijedi i za korisnike iPhonea 14 jer smatra da bi kupnja modela 16 predstavljala korak unazad. Tek vlasnicima iPhonea 11 preporučuje nabavku novih iPhonea 16.

Na kraju videa je otkrio koji preporučuje. "Ako ćete kupiti jedan, kupite osnovni iPhone 16."

"Nije me briga, želim 16 Pro Max"

"Imam iPhone 11 i još ga ne planiram nadograditi", "Nije me briga, želim 16 Pro Max", "Imam iPhone 12 i razmišljam o kupnji iPhonea 14", "Imam iPhone 11, novi planiram kupiti tek za dvije godine", "Uvod je najbolji ikada", "Još uvijek koristim iPhone 7", samo su neki od komentara. 

Inače, Tyler Morgan, tiktoker s 1.6 milijuna pratitelja, često na svom TikTok profilu dijeli savjete o Appleovim, ali i drugim proizvodima. Poznat je kao obožavatelj iPhonea 13, no nedavno je pohvalio povoljan telefon brenda CMF by Nothing, istaknuvši kako bi radije kupio taj model nego iPhone 13.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.