Blake Lively obara s nogu u cvjetnim outfitima: "Izgledaš nevjerojatno"

Foto: Profimedia/Instagram/oscardelarenta.com/dauphinette.com/christopherjohnrogers.com/zalando.hr/shein.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Blake Lively posljednjih je dana na promotivnoj turneji za svoj najnoviji film It Ends With Us, pri čemu imamo priliku uživati u njezinim upečatljivim modnim kombinacijama. Iako nosi razne outfite, mnogi od njih imaju zajedničku cvjetnu notu. Svi su ti outfiti povezani s ulogom koju tumači u filmu - cvjećarkom Lily Bloom.

Njezina izdanja privlače veliku pažnju, a Blake ih rado dijeli i na svom Instagramu. Pratitelji je obasipaju komentarima poput "Carrie Bradshaw u stvarnom životu", "Predivna si", "Izgledaš nevjerojatno", "Obožavam tvoje outfite" i "Imaš najbolji stil".

Izdvojili smo njezina najbolja cvjetna izdanja. 

Haljina Oscar de la Renta

Na naslovnoj fotografiji nosi mini haljinu Oscar de la Rente, koja košta 8700 eura. Haljina je ukrašena delikatno ručno izvezenim cvjetovima u raznim bojama. Uskog je kroja, a krasi je elegantan, širok izrez.

Uparila ju je sa sandalama na petu marke Aquazzura, model Mini-Tequila, čija je cijena 995 eura. Haljina je još uvijek dostupna, ali sandale su se rasprodale i trenutno nisu dostupne na stranici marke.

Haljina, Oscar de La Renta, 8753.10 eura

30 godina stara haljina Vivienne Westwood

Prije nekoliko dana na Instagramu je podijelila još jedno cvjetno izdanje koje nas je oduševilo. U opisu objave napisala je da se radi o haljini marke Vivienne Westwood staroj 30 godina, koju je nabavila u trgovini Tab Vintage u Los Angelesu. Uparila ju je s cipelama na petu Christian Louboutin i nakitom Lorraine Schwartz.

Blake očito voli kupovati u trgovini Tab Vintage. Naime, upravo je tamo kupila Versace haljinu za premijeru svog novog filma u New Yorku, identičnu onoj koju je Britney Spears nosila 2002. godine. Navodno ju je platila 10.000 dolara.

Cvjetni setovi Dauphinette

Prošetala je i u dva cvjetna outfita marke Dauphinette. Prvi se sastojao od topa i uske suknje olovka kroja. Drugi outfit uključivao je predimenzioniranu kožnu jaknu i kratke bermuda hlače, također od kože.

Top, Dauphinette, 129.95 eura
Kratke hlače, Dauphinette, 1183.95 eura
Jakna, Dauphinette, 2310.95 eura

Izvanredan komplet Christopher John Rogers

Ovo njezino izdanje bilo je posebno upečatljivo. Blake je 4. kolovoza prošetala u kompletu Christophera Johna Rogersa, koji se sastojao od haljine s točkastim uzorkom i hlača s cvjetnim uzorkom. Haljina nije bila zakopčana do kraja, čime su do izražaja došle cvjetne hlače. Outfit je zaokružila pripadajućim balonerom s istim cvjetnim motivom kao i na hlačama.

Haljina, Christopher John Rogers, 841.73 eura
Hlače, Christopher John Rogers, 841.73 eura

Haljina Dauphinette

Posljednji outfit koji nas je oborio s nogu je haljina s ručno obojenim pernatim donjim dijelom. Riječ je o haljini brenda Dauphinette, čija cijena prelazi 3000 eura. Uparila ju je s cipelama na petu marke Christian Louboutin i nakitom Lorraine Schwartz.

Haljina, Dauphinette, 3243.95 eura

Unesite cvjetni uzorak u svoju garderobu

Njezina izdanja inspirirala su nas da pronađemo prekrasne komade s cvjetnim uzorkom po prihvatljivim cijenama. Izdvojili smo nekoliko takvih u nastavku.

Haljina, Zalando, cijena na sniženju je 110 eura
Suknja, Zalando, cijena na sniženju je 49.95 eura
Haljina, Shein, 50.99 eura
Hlače, Shein, 7.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.