Blake Lively plijenila pozornost u Londonu. Ispod sakoa nije nosila ništa

Foto: Profimedia/shein/zara.com/modaoperandi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROMOTIVNA turneja filma It Ends With Us preselila se iz Amerike u Ujedinjeno Kraljevstvo, točnije u London, a Blake Lively nastavlja oduševljavati upečatljivim cvjetnim izdanjima. Za londonsku premijeru filma odabrala je bijelo odijelo iz kolekcije Resort 2025 Stelle McCartney.

Sako nije zakopčala, a ispod nije nosila ništa. Predimenzionirano odijelo bilo je ukrašeno izvezenim cvjetovima, što je referenca na njezin lik iz filma, cvjećarku Lily Bloom. Dok se nekima svidjelo njezino izdanje i cjelokupni izgled, drugi su istaknuli da bi bilo bolje da odijelo nije preveliko.

"Poput supermodela"

"Ima više povjerenja u trake za grudi nego što ja imam u sebe", "Trebala bi unajmiti stilista", "Naprosto izgleda preveliko", "Bilo bi bolje da je više krojeno", "Prekrasna kao i uvijek", "Izgleda super, ali zaboravila je top", "Poput supermodela", "Nevjerojatno je elegantna", "Sve joj dobro stoji, prekrasna je", "Opsjednuta sam ovim izdanjem", "Božica Blake", neki su od komentara.

Kao što smo već naveli, nosila je odijelo Stelle McCartney iz nove kolekcije. Sako košta 2900 eura, a hlače 1390 eura. Međutim gotovo je posvuda rasprodano.

Sako, Stella McCartney, Moda Operandi, 2901 euro (rasprodan je)
Hlače, Stella McCartney, Moda Operandi, 1390 eura (rasprodane su)

Odijela s cvjetnim motivom idealna su za ljeto

Odijela s cvjetnim motivima savršen su izbor za ljetnu sezonu i posebne prigode. Cvjetni uzorci donose svježinu i razigranost svakom outfitu, a istovremeno mogu biti izuzetno elegantni. Izdvojili smo dvije opcije ispod.

Sako (64.99 eura), hlače (43.99 eura), Shein
Sako (49.95 eura), hlače (29.95 eura), Zara
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.