Bliži se sezona darivanja. Odabrali smo 10 poklona za one koji vole predmete za dom

Foto: lonciipoklopci.hr/zarahome.com/sve.hr/hm.com/amazon.de/pepco.hr/sinsay.com/prima-namjestaj.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLIŽI se sezona darivanja, a nije uvijek lako odabrati idealan poklon. 

Različiti smo, ukusi su drukčiji i nekad je teško pogoditi što bi netko drugi volio dobiti na dar. Upravo zato smo pretražili trgovine i izdvojili deset najljepših poklona, koje možete darovati nekome tko voli uređenje i sitnice za dom te se razveseli svim tim detaljima koji zapravo čine interijer. 

Zadali smo budžet za poklon u iznosu do 300 kuna, što smatramo da je većini prihvatljivo, a evo koje smo proizvode odabrali. 

Set šalica

Šalice, čaše, tanjuri - to su oni pokloni koji uvijek dobro dođu, a malo drukčiji dizajn čini ih idealnim darom. Našli smo jedan takav fora set od četiri šalice u poklon-pakiranju u trgovini Lonci & Poklopci. Svaka šalica ima zapremninu od 300 mililitara. 

Cijena seta je 295 kn (39.15 €), a možete ih vidjeti ovdje


Monokromna lampa

Stolna lampa inspirirana 60-ima idealan je poklon za one koji vole jednostavne linije u svom domu. Dolazi u crnoj i bijeloj boji, a našli smo je u trgovini Zara Home po cijeni od 269 kn (35.70 €).

Možete je vidjeti ovdje.  


Skulpturalna svijeća

Skulpturalna ručno lijevana i ručno obrađena svijeća od prirodnog sojinog ili repičinog voska s pamučnim fitiljem za čisto gorenje istovremeno je dekorativni i funkcionalni predmet.

Idealan poklon za ljubitelje svijeća, ali i lijepih dekoracija za dom. Ova svijeća može gorjeti 40 sati, a cijena joj je 189.99 kn (27.14 €).

Našli smo je u trgovini sve.hr, možete je vidjeti ovdje


Vaza minimalističkog dizajna

Ovu veliku keramičku vazu neobičnog dizajna pronašli smo u trgovini H&M po cijeni od 225.96 kn (29.99 €). Idealna je za ljubitelje minimalizma u uređenju. 

Možete je pogledati ovdje


Jastuk u obliku keksa

Ovi keks-jastuci neodoljivo podsjećaju na Petit-Beurre, a oduševit će sve ljubitelje tog dobro poznatog keksa, ali i one koji vole slatke detalje u svom domu. 

Mogu se koristiti na blagovaonskim stolicama ili na podu, dolaze u bež i smeđoj boji, a našli smo ih na njemačkom Amazonu po cijeni od 189.72 kn (25.18 €).

Možete ih pogledati ovdje


Mirisni difuzor

Mirisni difuzor, osim što je koristan, elegantan je dodatak interijeru. Idealan poklon za one koji vole da im dom ispune odabrani mirisi koji će stvoriti umirujuću atmosferu. Uz to, difuzori su i odlični ovlaživači zraka. 

Ovaj električni mirisni difuzor pronašli smo u trgovini Pepco po cijeni od 150.69 kn (20 €).

Možete ga vidjeti ovdje


Mekana deka fora uzorka

Deke su vjerojatno jedni od korisnijih predmeta u zimskim mjesecima, kada se većina ljudi navečer nakon obaveza voli ušuškati pod nju i gledati omiljenu seriju, film ili pročitati knjigu. 

Ova deka fora dizajna iz trgovine Sinsay zapela nam je za oko te će se odlično uklopiti u većinu interijera. Cijena joj je 179.90 kn (23.88 €).

Možete je vidjeti ovdje


Pletena košara

Pletena košara u prirodnoj boji s ručkama sa strane dekorativan je predmet za dom, ali i koristan. U njoj se mogu pohraniti ukrasni jastuci, deke, papuče i drugi predmeti. 

Pronašli smo je u trgovini Zara Home po cijeni od 269 kn (35.70 €) za košaru veličine 25 cm x 35 cm x 35 cm.

Možete je vidjeti ovdje


Keramička posuda za sol

Ovakve posude za sol iznimno su popularne zbog svog nenametljivog dizajna, ali i oblika uz koji je pohrana soli i njezino vađenje prilično olakšano. Idealan poklon za one koji vole kuhati i imati ručno izrađene proizvode u svojoj kuhinji.  

Našli smo je u trgovini Lonci i Poklopci, a dolazi i u plavoj, crvenoj, zelenoj i žutoj boji. 

Cijena joj je 199 kn (26.41 €), a možete je vidjeti ovdje


Stolni sat

Stolni satovi još su jedan koristan, ali i dekorativan predmet za interijere. Ove smo pronašli u Prima trgovini i dolaze u tri boje, a cijena im je snižena i iznosi 139 kn (18.45 €).

Možete ih vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.