Bob Marley x adidas tenisice napokon stižu. Pogledajte kako izgledaju

Foto/Screenshot: Profimedia/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS, u suradnji s nasljednicima ostavštine Boba Marleyja, predstavlja posebno izdanje legendarnih retro tenisica SL 72, koje će biti dio njihove ljetne kolekcije za 2024. godinu. Ova ekskluzivna suradnja oživljava duh reggae ikone kroz dizajn koji spaja glazbenu baštinu i sportsku eleganciju.

Iako službena najava još nije objavljena, Zuri Marley, unuka pokojnog glazbenog velikana, već je na svom TikTok profilu podijelila uvid u ovaj par tenisica.

@zurimarley The Adidas Bob Marley SL72 is so sick ❤️💛💚 @Bob Marley: One Love @adidas #adidasoriginals #kaceymusgraves #bobmarley #onelove #threelittlebirds ♬ son original - tereva

Na jeziku i unutarnjem dijelu tenisice nalazi se Bobova slika i ime, dok je njegov potpis elegantno utisnut u zlatnoj boji na peti. Tenisicama dominira crna boja s dodatkom zelenih i ljubičastih detalja duž potplata.

Bob Marley je bio poznat kao ljubitelj brenda

Kako piše Complex, zanimljivo je da adidas do sada nije izdao službenu tenisicu u suradnji s Bobom Marleyjem ili njegovim nasljednicima, iako je Marley bio poznat kao ljubitelj brenda, često viđen u odjeći i obući marke, uključujući i model SL 72.

Ova suradnja označava prvi službeni ulazak reggae legende u svijet adidasovih tenisica, dodatno obogaćujući nasljeđe koje već postoji kroz neformalno povezivanje Marleyja s brendom.

"Kasne"

"Gdje su pruge?", "Trebali su izbaciti Sambe", "Adidas se lovi za slamke, vidjeli smo što je Ye rekao", "Volim te, Bob, ali Ye je rekao ne", "Neću lagati, želim ih", "Prekrasne tenisice", "Film je odličan, tenisice isto", "Legende nikada ne bi trebale biti na tenisicama", "Kasne 40 godina", "Jako mi trebaju", "Debelo kasne, ali izgledaju stvarno dobro", "Po mom mišljenju, jako kasne", "Grozne su", neki su od komentara na Instagramu. 

Ako vam nisu jasni komentari u kojima se spominje Kanye West, reper je optužio adidas za "kreativno silovanje" i pozvao svoje fanove na bojkot. Više o tome možete pročitati ovdje

Ostavštinom Boba Marleyja i dalje upravlja četvero njegove djece pod imenom House Of Marley, dok su njegova preostala djeca članovi odbora, prenosi Daily Star. Uz tantijeme od pjevačevih ploča, također zarađuju od odjeće na temu Boba Marleyja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.