Ovaj tepih s Temua kupilo je više od 75 tisuća korisnika: "Ne klizi, brzo se suši"

Foto: temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN proizvod s Temua uspio je privući pažnju i ući u domove više od 75.000 korisnika. Riječ je o brzosušećem kupaonskom tepihu koji je postao izuzetno popularan među korisnicima, i to s razlogom. 

Njegova sposobnost da ostane čvrsto na mjestu, čak i na mokrim površinama, čini ga savršenim za kupaonicu.

Osim što ne klizi, tepih se i brzo suši. To pomaže da prostor ostane suh i čist, a također sprečava neugodne mirise i razvoj bakterija koje mogu nastati u vlažnim uvjetima. Dostupan je u više dimenzija, što omogućava fleksibilnost u izboru idealne veličine za vaš prostor.

Brzosušeći kupaonski tepih, snižena cijena je 9.48 eura

Ima odlične recenzije

Korisnici su oduševljeni ovim tepihom i ne prestaju ga hvaliti. "Super stvar", "Dobro se drži na podu i, da, jednostavno se suši iako sam na početku bio skeptičan. Vrlo dobro", "Odličan tepih, naručio sam ga za tuširanje. Ne klizi, brzo se suši. Vrlo sam zadovoljan kupnjom", "Lijep predmet. Bolji nego što sam očekivao i puno bolji nego što je opisano", neke su od recenzija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.