Brad Pitt ponovno briljira s otkačenim modnim izborom

Foto: Profimedia/ssense.com/etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BRAD PITT u posljednje vrijeme oduševljava svojim modnim izborima, a posebnu pažnju privukao je kad je ovog utorka prošetao New Yorkom u društvu djevojke Ines de Ramon. Glumac je nosio bijelu hudicu, kapu i tenisice, a ono što je privuklo poglede bile su njegove otkačene hlače s crno-bijelim pepita uzorkom.

@elderordonez Brad Pitt and his girlfriend Ines De Ramon looking ❤️❤️super happy leaving they hotel in New York this morning (🎥) @elderordonez1 #bradpitt #love #girlfriend #nyc #newyork #awesome #bradleycooper #blakelively #ryanreynolds #jlo #jenniferlopez #benaffleck #pretty #beautiful #happy #elderordonez1 #justinbieber #haileybieber #kimkardashian #kyliejenner#fyp #newyork #selenagomez #taylorswift #fun #girl ♬ original sound - Elder Ordonez

Bez obzira na godine, Brad Pitt nastavlja eksperimentirati s modom i iznenađivati svojim smjelim izborima. Njegova opuštenost i samopouzdanje čine ga inspiracijom mnogima koji se ne boje nositi nešto drugačije.

Hlače koje je nosio našli smo na sniženju

Ako su vam se svidjele hlače koje je nosio, još uvijek ih možete nabaviti. Riječ je o modelu iz Burberry kolekcije, a trenutačno su dostupne na Ssense stranici na sniženju od 51%, po cijeni od 573 dolara (oko 520 eura). Također, pronašli smo i sličan model po povoljnijoj cijeni za one kojima budžet ne dopušta Burberryjeve hlače.

Hlače Burberry, Ssense, cijena na sniženju je 573 dolara (520 eura)
Hlače, Etsy, 85.10 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.