"Brate, fuj": Balenciaga predstavila goleme tenisice s platformom

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KRAJEM prošlog tjedna Balenciaga je u Šangaju predstavila svoju zimsku kolekciju za 2025. Predstavila je 58 novih modnih komada, a jedan je privukao posebnu pozornost. Riječ je o golemim muškim tenisicama u crvenoj boji. Visina potplata je čak 16 cm.

Tenisice već privlače reakcije

Kreativni direktor Balenciage Demna Gvasalia rekao je da je tenisice dizajnirao inspiriran šangajskom panoramom. Balenciaga je inače poznata po neobičnim modnim komadima, poput ručnik-suknje na čiji se račun našalila IKEA. I o ovim se tenisicama puno priča, a mišljenja su raznolika.

"Sonic cipele", "Trebam ove tenisice", "Brate, fuj", "Trebam kutiju za ove cipele", "Ovo je nekako fora", "Jesu li ovo čamci?", "Vjerojatno će se prodavati za preko 2000 dolara", "Sviđaju mi se" neki su od komentara na objavu brenda.

Cijena tenisica još uvijek nije poznata, a cijelu kolekciju možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.