Brend Ariane Grande lansirao bajkovitu kolekciju nadahnutu filmom Wicked

Foto: Shutterstock/rembeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BREND šminke Ariane Grande r.e.m. beauty lansirao je limitiranu kolekciju inspiriranu nadolazećim filmom Wicked. Kolekcija uključuje devet proizvoda, a naglasak je na setovima boja inspiriranih likovima Elphabe i Galinde. Ariana Grande lansirala je Wicked kolekciju kao počast svojoj ulozi Glinde u nadolazećoj filmskoj adaptaciji Wickeda.

Kolekciju čine šminka i proizvodi za njegu

U kolekciji se nalaze proizvodi poput palete sjenila, ruževa i proizvoda za njegu kože, s dizajnom koji svojim bojama i grafikama podsjeća na kostime i scenografiju filma. Kolekcija je dostupna za kupnju putem službene stranice brenda, a mi smo ispod izdvojili dostupne proizvode.

Kolekciju je moguće kupiti kao cijeli set koji sadrži Galinda i Elphaba setove, paletu sjenila, ruževe i ulje za usne, kao i serum i maske za okoloočno područje.

Wicked kolekcija, r.e.m. beauty, cijena je 255.86 eura

Dostupna su dva manja seta nadahnuta likovima Galinde i Elphabe. Galinda set sadrži tekuće sjenilo za oči, ruž, kremasto rumenilo i olovku za oči. Elphaba set sadrži tekuće sjenilo za oči, balzam za usne koji mijenja boju, kremasto rumenilo i olovku za oči. Osim što u Elphaba setu balzam mijenja ruž, razlikuju se i boje ovisno o liku koji ih je nadahnuo.

Galinda set, r.e.m. beauty, cijena je 55.20 eura
Elphaba set, r.e.m. beauty, cijena je 55.20 eura

Van setova, dostupni su paleta sjenila, tekući ruževi za usne i svjetlucavo ulje za usne.

Paleta sjenila, r.e.m. beauty, cijena je 50.60 eura
Ruž za usne, r.e.m. beauty, cijena je 16.56 eura
Ulje za usne, r.e.m. beauty, cijena je 18.40 eura

Od proizvoda za njegu kože, tu su serum za lice sa svjetlucavim česticama i maske za okoloočno područje.

Serum za lice, r.e.m. beauty, cijena je 31.28 eura
Maska za okoloočno područje, r.e.m. beauty, cijena je 23.92 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.