OnePlus 13 stiže ranije od očekivanog, a navodno donosi jedno veliko poboljšanje

Foto: oneplus.com (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONEPLUS 13 jedan je od najiščekivanijih mobitela ove godine. No bez obzira na to što još uvijek nije lansiran, predmet je brojnih razgovora. Nedavno je procurila informacija o bateriji ovog mobitela koja je privukla pozornost i izdvojila ga u odnosu na mobitele drugih proizvođača.

Mobitel ipak stiže ranije

Prema Yogeshu Braru i njegovoj objavi na X-u (bivšem Twitteru), OnePlus 13 imat će ogromnu bateriju od 6000 mAh, što bi ga značajno izdvojilo u odnosu na konkurenciju jer je mnogima baterija presudna pri kupnji mobitela. U nedavnoj anketi koju smo proveli, ni čitatelji Indexa nisu iznimka jer 20% vas ne bi kupilo mobitel slabe baterije.

Za usporedbu, aktualni OnePlus 12 ima bateriju od 5400 mAh.

"Lijepo", "Djeluje dobro", "Nadam se da će srediti matičnu ploču", "Ne volim debele mobitele, 5000 mAh je dovoljno", "Nadam se da će imati vlastiti bežični punjač", "Navodno je i ekran poboljšan", neki su od komentara na objavu.

Pored toga, OnePlus 13 trebao bi podržavati 100 W punjenje putem kabela i 50 W bežično punjenje, što znači da će se brzo puniti na oba načina.

Još jedna istaknuta značajka je Snapdragon 8 Gen 4 čipset, koji bi trebao biti snažniji od čipova koji se nalaze u većini konkurentskih modela. Iako se lansiranje očekivalo u siječnju 2024., nedavno je potvrđeno da će OnePlus 13 biti predstavljen već ovog mjeseca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.