Candice Swanepoel pokazala savršenu figuru u donjem rublju Victoria's Secret

Foto: victoriassecret.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VICTORIA'S Secret, legendarni brend donjeg rublja, ponovno je u centru pažnje zbog nove kolekcije - Victoria's Secret Dream. Ova kolekcija donosi svježu perspektivu stavljajući naglasak na udobnost i ljepotu.

Kampanja za novu kolekciju okupila je impresivnu ekipu u kojoj su Candice Swanepoel, Taylor Hill i Behati Prinsloo. Iza objektiva stao je fotograf Angelo Pennetta, a za lokaciju snimanja odabran je prekrasni Longleat House u Engleskoj.

Push-up grudnjak od glatke čipke, 56.81 euro

Povratak omiljenih anđela

Fanovi su posebno oduševljeni povratkom Candice Swanepoel i Behati Prinsloo. Candice je briljirala u čipkastom donjem rublju iz nove kolekcije. Ispod objave na Victorijinom Instagram profilu nizali su se samo komplimenti na njen izgled. "Nitko kao Candice. Ona je nevjerojatna", "Tako sam sretna što je vidim", "Candice je prekrasna kao i uvijek", "Candice je anđeo", pisali su ispod objave.

Wicked Balconette grudnjak s vezom od ljiljana bez podstave, 79.56 eura
Brazilske gaćice s čipkom, 19.28 eura

Behati Prinsloo istaknula je da kampanja slavi osjećaje ljepote i udobnosti te da ništa nije više seksi od osjećaja udobnosti u vlastitoj koži.

Victoria's Secret Dream kolekcija obuhvaća širok spektar donjeg rublja i odjeće za spavanje. Od grudnjaka i gaćica do korzeta i ogrtača, kolekcija nudi nešto za svačiji ukus. Paleta boja je bogata te uključuje blijedoružičastu, maslinastozelenu, ljubičastu, crnu i mnoge druge tonove. Cijela kolekcija dostupna je na službenom web shopu VictoriasSecret.com.

Grudnjak od čipke bez podstave, 51.13 eura
Klasični demi grudnjak s laganim podstavama od čipke, 68.19 eura

Osim toga, modeli iz ove kampanje bit će na novoj Victoria's Secret reviji, koja će se održati kasnije ove jeseni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.