Channing Tatum je novo zaštitno lice Versace parfema Eros Energy

Foto: versace.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VERSACE je predstavio Channinga Tatuma kao novo lice svojeg parfema Eros Energy. Parfem je nadahnut romantičnom mediteranskom obalom, a obiluje osvježavajućim citrusnim notama, uključujući limetu, limun, mandarinu, grejp, crvenu naranču, bergamot, hrastovu mahovinu, pačuli i bijeli jantar.

Reakcije na suradnju mahom su pozitivne

Parfem je predstavljen u žutoj bočici s Versace gravurom u središtu, a čep je jednostavan i izrađen od bronce.

"Obožavam Eros i Versace", "Super parfem, bravo", "Jedva čekam", "On stari kao dobro vino", "Kad točno stiže u prodaju?", "Ne znam, ovo žuto staklo izgleda nekako ružno i jeftino za jedan muški parfem", "Lijepo", neki su od komentara na video brenda.

Ovo nije prvo partnerstvo glumca i brenda. Tatum je nosio Versace na MET Gali još 2021. i prisustvovao je reviji brenda za jesen/zimu 2023. u Los Angelesu. No ovo je prvi put da je lice nekog njihovog proizvoda. Eros Energy bit će dostupan za kupnju krajem kolovoza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.