"Cijeli grad miriše na njega": Ovaj parfem dominira Los Angelesom

Screenshot/Foto: TikTok/lelabofragrances.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZGLEDA da jedan parfem dominira Los Angelesom.

TikTok profil niche parfumerije The Scent Room Los Angeles otkrio je koji miris kupci trenutno najviše traže. Riječ je o parfemu Santal 33 brenda Le Labo. Casey, prodavač u ovoj parfumeriji, priznaje da, iako nije obožavatelj ovog mirisa, razumije zašto ga mnogi vole.

Osim što je otkrio omiljeni miris mnogih u Los Angelesu, dao je nekoliko preporuka za one koji traže nešto slično, ali malo jedinstvenije. Preporučio je Sous Le Pont Mirabeau brenda Etat Libre d'Orange, Moon Milk brenda Stora Skuggan i Santal Volcanique brenda Maison Crivelli.

@scentroomla What is the most commonly worn fragrance in LA right now? #thescentroomla #fraghead #lelabosantal33 #fragrancerecommendations #menfragrances ♬ original sound - The Scent Room Los Angeles

"Još uvijek?"

Mnogi su u komentarima izrazili iznenađenje da je Santal 33 još uvijek toliko popularan. "Još uvijek? Koja je ovo godina?", "Santal 33 je, po meni, najkorišteniji parfem posljednjih 10 godina, zar ne?", "Bio je popularan prije 10 godina, ne mogu vjerovati".

Neki su potvrdili da su i sami primijetili koliko ljudi u Los Angelesu nosi ovaj parfem. "Cijeli grad je mirisao na Santal 33 kada sam se doselio ovdje. I to 2021.", "Istina je. Otišao sam u Los Angeles i osjetio taj miris u svakoj prostoriji u koju sam ušao. Nevjerojatno."

Drugi su se zahvalili na preporukama, a neki su istaknuli da i dalje obožavaju ovaj miris. "Apsolutno obožavam Santal 33", "Volim ga, sve od Le Laboa je fantastično", "Santal 33 je klasik i nije za svakoga, ali je sjajan."

Santal 33 edp, Le Labo, 100 ml, 295 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.