"Cijena je suluda, ali se isplati": Neseser iz Zare hit je među curama

Foto/Screenshot: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POSLJEDNJE vrijeme društvene mreže su preplavljene raznim modnim dodacima, a jedan neseser posebno privlači pažnju. Mali kožni neseser iz Zare u bordo boji postao je omiljeni komad među curama na TikToku. 

@linncervin

fell in love with this one

♬ let the light in - 🎀

Ovaj kompaktni beauty neseser dolazi s praktičnim unutarnjim džepovima za organizaciju vaših kozmetičkih proizvoda. 

Iako Zara nudi i veću verziju, ona je munjevito planula s polica. No, ne očajavajte. Manja verzija i dalje je dostupna po cijeni od 49.99 eura.

"Već neko vrijeme tražim baš ovakav neseser"

Komentari na društvenim mrežama ne prestaju pljuštati. "60 eura za neseser je suludo, ali se isplati", napisala je jedna korisnica. "Već neko vrijeme tražim baš ovakav neseser. Naručen!" pohvalila se druga.

Iako neki misle da je cijena previsoka za kozmetičku torbicu, mnoge cure ističu da je stvarno kvalitetna i da je mogu koristiti za razne stvari. Osim za šminku, ovaj neseser savršen je i kao večernja torbica ili organizator za putovanja. Možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.