Converse je izbacio svoje božićne tenisice. Pogledajte kako izgledaju

Foto: stockx.com/converse.com/asphaltgold.com/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POLAKO ulazimo u blagdansku sezonu, barem ako je suditi po ponudi u trgovinama. Tako su na police već došle prve božićne kolekcije, a otkrili smo i radiopostaju na kojoj se već sada mogu od 0 do 24 sata slušati samo božićne pjesme. Za blagdansku sezonu veže se i posebna odjeća, od one malo elegantnije za izlaske do one za po doma (za npr. božićni ručak kod kuće).

Posebno su popularni "ružni" božićni džemperi, i to već godinama. To su jako kičasti šareni džemperi s božićnim motivima. Kada ih odjenete, zapravo izgledate kao hodajuće prenakićeno božićno drvce, što i jest poanta. No ova tradicija preuzela je još jedan komad obuće - tenisice. 

Vjerojatno najpoznatije "ružne" božićne tenisice su ove najkice

Neke tenisice doista izgledaju kao da imaju previše svega po sebi, ali neke izgledaju skroz prihvatljivo s tek jednim božićnim motivom ili dva. Vjerojatno su najpoznatije "ružne" božićne tenisice Nike SB Dunk High Concepts Ugly Christmas Sweater. 

Nike SB Dunk High Concepts Ugly Christmas Sweater, crne ili sive

Converse je izbacio svoje ovogodišnje blagdanske tenisice

No kao što smo već naveli, neki brendovi imaju puno smjelija božićna izdanja, a jedno takvo dolazi od marke Converse. Oni su za nadolazeće blagdane svoj model Chuck Taylor All Star '70 ukrasili tek jednim božićnim motivom. Naspram najkica izgledaju, pa, kao najobičnije tenisice. 

Converse Chuck Taylor All Star '70 Hi, 99 eura (745.91 kn)
Converse Chuck Taylor All Star '70 Hi, 99 eura (745.91 kn)

Model je dostupan u smeđoj i zelenoj boji. Smeđi model ima sobove s bočne strane dok zeleni model ima medenjake. Cijena jednog modela je 99 eura, možete ih vidjeti ovdje i ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.