Danas se održala velika rasprodaja biljaka u zagrebačkom Botaničkom vrtu

Foto: Index/Hana Kajari

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVU subotu, 12.10. od 9:00 do 13:00 sati, Botanički vrt u Zagrebu održao je jesensku rasprodaju viška biljaka. Bila je to odlična prilika za sve ljubitelje biljaka da po povoljnim cijenama nabave razne vrste. Cijene su se kretale od 2 do 200 eura, ovisno o veličini i rijetkosti biljaka.

 

Što možete pronaći?

Na raspolaganju su bili rizomi (podanci) velikog broja kultivara perunika (irisa), razno sobno (stakleničko) bilje, sukulenti (kaktusi, mlječike) i mesožderke. Također, bila je dostupna manja količina raznih drvenastih biljaka, uključujući grmove i stabla, kao i vrtne trajnice.

Prodajni prostor bio je otvoren za veće skupine kupaca, ali ne sve odjednom, kako bi se izbjegla gužva. Parking je bio dostupan ispred uprave Vrta, a ulaz kroz kolni ulaz na Runjaninovoj ulici, nasuprot Ministarstvu kulture.

Plaćanje je bilo moguće gotovinom ili karticama, ali su kupci morali ponijeti vlastite vrećice jer ih nije bilo u prodaji.

Posjetili smo rasprodaju, evo što se nudilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.