Dermatologinja otkriva najbolji proizvod za suhe ruke

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO neki imaju problem sa suhoćom kože ruku tijekom cijele godine, većini se to događa u hladnijim mjesecima. Iako su na tržištu dostupne brojne kreme za njegu ruku, kao što je popularna krema za ruke L'Occitane karite, jedna dermatologinja na TikToku otkrila je povoljnu alternativu.

Shereene Idriss pohvalila je spomenutu L'Occitane kremu, ali je istaknula da postoji i bolja opcija. Radi se o kremi za ruke O'Keefe's Working Hands, čija cijena iznosi oko 10 eura. Preporučuje da je se koristi kao masku za ruke. "To je najpovoljnija maska za ruke koju možete napraviti", poručila je Shereene.

Obilno nanijeti kremu i navući rukavice

U videu objašnjava da je potrebno obilno nanijeti kremu na ruke i zatim navući rukavice. "Ovo omogućava potpuno upijanje kreme u kožu", kazala je u videu. Dodala je kako će ruke postati iznimno mekane već nakon 15 minuta. Savjetuje, ako je moguće, spavati s kremom i rukavicama.

@shereeneidriss #stitch with @yodeebs How to get the most moisture and level up your hand moisturizer if you have super dry skin and hands! THE easiest DIY hand mask and Dry Skin hand hack you never knew you needed this winter. #dryskin #dryskincare #dryskintips #loccitane #winterskincare #diyskincare #handmask #handcream #skinhack #skinhacks #skintips #dermatologist #shereeneidriss #dridriss @ShereeneIdriss ♬ original sound - ShereeneIdriss

"Ta je krema podcijenjena", "Radim to već šest ili sedam godina. To je najbolje rješenje za moju suhu kožu tijekom zime", "Volim tu kremu", neki su od komentara ispod njezina videa.

O'Keeffe's Working Hands krema, 90 ml, Amazon, 10.45 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.