"Diva": Nina Badrić oduševila pratitelje modnim odabirom, posebnu pažnju ukrale hlače

Foto: Instagram/fashionette.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NINA Badrić je oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama savršenim modnim izborom. Na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima pozira u sivim hlačama brenda JW Anderson, koje su bez sumnje privukle najviše pažnje.

Hlače su širokog kroja s visokim strukom i imaju kožni remen s lokotom u srebrnoj boji. Nina je svoj outfit savršeno upotpunila crnim štiklama. Ove cipele imaju prekrasnu kristalnu kopču na prednjem dijelu, koja dodaje dašak glamura cijeloj kombinaciji.

JW Anderson hlače

Obožavatelji oduševljeni

Gornji dio Ninine kombinacije činila je predimenzionirana bijela košulja koju je nosila uvučenu u hlače, čime je stvorila elegantan, ali ležeran look. Izdanje je dodatno upotpunila torbom modne kuće Jacquemus, koja je savršeno usklađena s ostatkom outfita.

Komentari ispod objave jasno pokazuju koliko su njeni obožavatelji oduševljeni. "Ma predivna", "Kako si kul", "Katančić, na pojasu, mali detalj je vrh!", "Top", "Diva", Hlače mrak", "Fenomenalna", samo su neki od pozitivnih komentara koji su se nizali ispod fotografija.

Ako vam se sviđa ovaj stil hlača, pronašli smo slične verzije.

AliExpress hlače, 19.08 eura
AliExpress hlače, 26.8 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.